• <tr id="fg4qx"></tr><th id="fg4qx"><video id="fg4qx"></video></th>

  • <center id="fg4qx"></center><code id="fg4qx"><em id="fg4qx"></em></code>

      1. PETS公共英語
        考試時間報名時間報名條件準考證打印成績查詢考試通知
        您的位置:學易首頁 > PETS公共英語 > 模擬試題 > 2020年公共英語三級考試模擬試題-全國英語等級考試閱讀A
        快揵導航:報考指南報名入口合格標準證書領取
        2020年公共英語三級考試模擬試題-全國英語等級考試閱讀A
        來源:學易網校 2020/4/27 17:21:00 【字體:放大正常縮小】【打印頁面

        全國英語等級考試公共英語PETS模擬試題模擬練習題

          網校為幫助考生順利通過考試,特別整理了2020年公共英語三級考試模擬試題-全國英語等級考試模擬試題供考生參考,更多備考資料可關注網校公共英語頻道或點擊網站右下角在線客服咨詢!祝各位考生順利通過考試!所有備考資料內容均來源于網絡,僅供考生參考學習!

          閱讀:
          This paper first analyzes the bad phenomenon of teenagers'conformity,and then tells us that to make a difference,teenagers should have their own characteristics and analyze their significance and difficulties.
          I heard many parents complaining that their teenage children are rebelling.I wish it were so.At your age you ought to be growing away from your parents.You should be learning to stand on your own two feet.But take a good look at the present rebellion.It seems that teenagers are taking the same way of showing that they disagree with their parents.Instead of striking out boldly on their own,most of them are clutching(緊握)at one another's hands for reassurance.
          They claim they want to dress as they please.But they all wear the same clothes.They set off in new directions in music.But somehow they all end up huddled(聚在一起)round listening to the same record.Their reason for thinking or acting in thus­and­such a way is that the crowd is doing it.They have come out of their cocoon(蠶繭)into a larger_cocoon.
          It has become harder and harder for a teenager to stand up against the popularity wave and to go his or her own way.Industry has firmly carved out a teenage market.These days every teenager can learn from the advertisements what a teenager should have and be.And many of today's parents have come to award high marks for the popularity of their children.All this adds up to a great barrier for the teenager who wants to find his or her own path.
          But the barrier is worth climbing over.The path is worth following.You may want to listen to classical music instead of going to a party.You may want to collect rocks when everyone else is collecting records.You may have some thoughts that you don't care to share at once with your classmates.Well,go to it.Find yourself.Be yourself.Popularity will come—with the people who respect you for who you are.That is the only kind of popularity that really counts.
          1.In this passage,the author wants to tell ________.
          A.teenagers to try to pursue their real selves
          B.readers to try to be popular with people around
          C.parents to try to control and guide their children
          D.people to try to understand and respect each other
          參考答案:A
          參考解析:文章首先分析了青少年從眾這一不良現象,然后告訴我們,要想有所作為,青少年應該有自己的特色,并分析了其意義和困難,由此可見,關鍵詞就是teenagers。
          2.The author disapproves of rebelling teenagers ________.
          A.growing away from their parents
          B.following the popularity trend
          C.walking a new way on their own
          D.turning to their friends for help
          參考答案:B
          參考解析:由文章可知,作者并不贊成青少年從眾。
          3.The phrase“larger cocoon”at the end of the second paragraph refers to ________.
          A.the distractive and variable society
          B.the dazzling music world
          C.the parental care and love
          D.the popularity wave in the society
          參考答案:D
          參考解析:這是對上文的“…wear the same clothes,…they all end up huddled(聚在一起)round listening to the same record”的比喻,指的就是社會上的流行波。
          4.What does the author think of advertisements?
          A.Convincing.
          B.Instructive.
          C.Influential.
          D.Authoritative.
          參考答案:C
          參考解析:倒數第二段作者說“All this adds up to a great barrier for the teenager who wants to find his or her own path.”All this就包括前文說的廣告(advertisements),也就是說作者認為,廣告對青少年的流行波是有影響的,故選C。
          5.According to the author,what might happen when a teenager stands up against the popularity wave and follows his/her own path?
          A.He/She falls behind the time.
          B.He/She loses good friends.
          C.He/She faces all kinds of criticism.
          D.He/She gains valuable popularity.
          參考答案:D
          參考解析:文章告訴青少年應該如何走自己的路,最后一句又告訴他們這樣做的意義:That is the only kind of popularity that really counts.由此可以看出D項正確。選項中的關鍵詞為:popularity。valuable對應count。

        我猜這些文章對您也有幫助
        PETS公共英語網絡課程
        分享到:

        PETS公共英語考試導航
        用戶名:
        密 碼:
        保留登錄信息
        考試指南
        高清教程
        相關推薦



        连中彩票成绩6059。vip